Voice & Vows

Wie is Lindsay Beeks?

Hi, ik ben

Lindsay Beeks

Hoi leuk bruidspaar! Ik ben het gezicht achter Voice & Vows en ik weet zeker dat ik de allerleukste baan heb van de hele wereld als zelfstandig trouwambtenaar, ceremoniespreker en zangeres! Elke dag mag ik genieten van de liefde en de allermooiste verhalen!

Maar wie is die Lindsay nou eigenlijk? Hieronder zijn 8 leuke feiten over mij te lezen & foto’s te zien die heel veel voor mij betekenen.

Laat ik het maar meteen op tafel gooien: de leeftijd 32 is bereikt, maar nooit écht volwassen geworden. Ik woon momenteel in Bergeijk (Noord-Brabant), maar daar heb ik zeker niet heel mijn leven gewoond. Ik heb namelijk een aantal jaren samen met mijn ouders in Zuid-Frankrijk gewoond en op Engelstalige scholen gezeten. Een leuk feitje: ik droom nog steeds in het Engels!

1.

2.

Sinds September 2017 zijn Kevin & ik een muziekduo. Wij treden minimaal 2 keer per week op en hebben op ruim honderd mooie bruiloften mogen spelen & zingen en daar zijn wij enorm dankbaar voor! Zo schrijven wij ook eigen nummers die terug te horen zijn op Spotify. We worden vaak gezien als een stel, maar zijn het zeker niet!

Op 3 september 2021 heb ik volmondig JA geroepen tegen de allerliefste en knapste man van de wereld: Max! Sinds 2013 zijn wij ‘vriendje & vriendinnetje’. Onze bruiloft was oprecht de allermooiste dag uit ons leven. Wisten jullie dat Kevin ook op onze trouwceremonie heeft gezongen?

3

4.

Max en ik hebben 1 ‘kindje’: onze lieve Teddy! Ze is een Australische Labradoodle en we nemen haar het liefst overal mee naartoe. Ze is ook de allerbeste vriendin van Kevin en je kan haar extreem blij maken met wortels. Was ik ook maar zo dol op wortels… Zoeken jullie nog een ringdrager voor jullie bruiloft? Teddy helpt jullie maar al te graag!

Ik houd van whisky en speciaalbier! Het liefst in combinatie met een goed stukje oude kaas en mosterd-dille saus. Zo heb ik mijn opleiding als Biersommelier afgerond en heb ik bierproeverijen mogen verzorgen (wel mét foodpairing natuurlijk!)

5.

6.

De Efteling is toch echt wel onze guilty pleasure! Elk jaar gaan wij minimaal 1 keer naar De Efteling. Niet alleen voor de attracties, maar juist door de prachtige uitstraling van het park. Max heeft mij zelfs midden in het sprookjesbos ten huwelijk gevraagd en deze heks zei natuurlijk volmondig JA 😉 

Naast het zingen met Kevin, zit ik ook in een grote band genaamd Qnøt! Qnøt is een 9-koppige feestband. Top 40, Golden Oldies, Soul, Dance, Rock, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s… Het komt allemaal voorbij in een spetterende avondvullende show! 

7.

8.

Ik hou enorm van skiën! Die sneeuw en het zonnetje, het is gewoon magisch. Wij proberen elk jaar naar Oostenrijk of Frankrijk te gaan samen met de familie. Zo kan ik ook enorm genieten van de kerstdagen en de periode daarvoor, maar dan moet het wel sneeuwen!

Contact