Champagne Pakket

Trouwambtenaar & Livemuziek

Champagne Pakket

Trouwambtenaar & Livemuziek

Yes! Jullie gaan trouwen! Ik kan jullie garanderen dat jullie trouwdag één van de allermooiste dagen van jullie leven zal zijn. Er komt zeer veel kijken bij jullie bruiloft en voornamelijk de trouwceremonie. Het is daarom super belangrijk dat jullie een trouwambtenaar / ceremoniespreker zoeken die perfect bij jullie (wensen) past!

Waarom Voice & Vows?

 • Origineel, gepassioneerd, vol energie én humor (met een Brabantse G!)
 • Tranen gegarandeerd (óók van het lachen!)
 • Ik ben tweetalig opgevoed, waardoor Engelse ceremonies geen enkel probleem zijn voor mij!
 • Elke bruiloft is uniek. Een standaard verhaal is bij mij echt een no-go. Kom maar op met die details!
 • Hoeveel trouwambtenaren ken jij die ook kunnen zingen?
 • Het regelen van een bruiloft is niet makkelijk. Er komt veel bij kijken. Ik geef jullie daarom maar al te graag heel veel tips & tricks!
 • Nog op zoek naar andere geweldige trouwleveranciers? I’ve got your back!

Livemuziek!

De trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven! Waarom zou je deze mooie dag dan niet omlijsten met live muziek? Zien jullie het al voor je: een op maat gemaakte ceremonievoltrekking vol passie, energie, humor én originaliteit, waarbij jullie trouwceremonie ook nog eens perfect omlijst kan worden door al jullie favoriete liedjes? Origineler en persoonlijker kan toch niet? 

Champagne Pakket

Trouwambtenaar & Livemuziek
1595
 • Inclusief:
 • Een op maat gemaakte ceremonievoltrekking vol emotie & humor met mij als jullie trouwambtenaar / ceremoniespreker & zangeres (samen met Kevin)
 • Kennismaking & adviesgesprek en een gratis uitnodiging voor de 'Live Session' om muziekinspiratie op te doen!
 • Tips & Tricks
 • Livemuziek (gitaar en tweestemmig) tijdens de ceremonie - onbeperkt aantal nummers uit ons repertoire. Nummers buiten ons repertoire zijn mogelijk voor een meerprijs van €50,- per nummer.
 • Opbouw en afbouw van professionele geluidsinstallatie en microfoons
 • BTW & reiskosten door Nederland
 • Extra opties:
 • Toetsen met witte vleugelombouw is bij te boeken voor een meerprijs van €149,- (ceremonie en / of borrel)
 • Aansluitend zijn wij muzikaal te boeken op de borrel voor €75,- per 30 minuten
 • Een professionele geluidsopname van de gehele ceremonie is bij te boeken voor €199,-
 • Exclusief:
 • Eventuele kosten voor de locatie en gemeentelijke leges (BABS voor 1 dag)
 • Eventuele parkeerkosten
Populair!

Waarom Livemuziek

& Niet gewoon een afspeellijst?

* Extreem persoonlijke ceremonie: Zien jullie het voor je: een trouwceremonie die perfect omlijst wordt door al jullie favoriete liedjes? Waarbij het verhaal & de muziek één geheel wordt? Origineler en persoonlijker kan niet!

* Lengte nummer: Wist je dat een nummer gemiddeld 3 minuten duurt?! Vaak loop je als bruid / bruidegom binnen 20 seconden naar het altaar. Dan kan het lange wachten best ongemakkelijk zijn. Met live muziek zorgen wij ervoor dat wij het nummer ter plekke verlengen of juist inkorten! 

GevoelLive muziek komt zowel bij jullie, als bij de gasten veel meer binnen dan via een playlist. Wij spelen elk lied met enorm veel gevoel en dat gaan jullie merken!

* Foutloos: Twijfel je toch over een afspeellijst? Wij nemen deze twijfel graag weg: de verbinding hapert… de afspeellijst werkt niet… het verkeerde nummer wordt aangezet… Het nummer moet worden uitgedraaid want het is te lang… Het bruidsmeisje loopt niet snel genoeg waardoor het nummer net te kort is… Het ene nummer staat veel harder dan het andere nummer… Het komt vaker voor dan je denkt! Met livemuziek voorkom je al deze eventuele problemen!

AanpassingenWij kunnen nummers personaliseren. Zo kunnen wij de teksten naar wens veranderen of aanpassen! Ook kunnen wij van een rocknummer een akoestische versie maken als jullie willen! 

Volume: Wat doe je als de playlist te hard of juist te zacht staat, of als de verbinding gaat haperen? Voordat wij beginnen met zingen zorgen wij er altijd voor dat wij ruim 1.5 uur voor een optreden aanwezig zijn. Zodoende kunnen wij soundchecken en rustig opbouwen, zodat het volume perfect is! 

Mijn Werkwijze

Verschillende Mogelijkheden

Livemuziek

Op de borrel / feest!

Willen jullie na de trouwceremonie toch nog langer genieten van livemuziek voordat het diner begint? Wisten jullie dat wij ook aansluitend op de borrel of het feest kunnen spelen? Met ruim 450 nummers in ons repertoire, is alles mogelijk, zelfs verzoekjes! Wil je graag rustige achtergrondmuziek? Dat kan! Liever up-tempo en de voetjes van de vloer? Ook dat kan! Zo kunnen wij gebruik maken van o.a. een gitaar, stagepiano, beatring en drumcomputer die ritmes en beats produceert. Hierdoor kunnen wij gezellige dansnummers spelen. Uiteraard is het ook belangrijk dat je elkaar kunt blijven verstaan, dus passen wij ons volume te allen tijde aan!

Jullie kunnen ons aansluitend op de borrel boeken voor €75,- per 30 minuten! 

Wettelijk Huwelijk

Wat houdt dat in?

Willen jullie voor de wet trouwen op jullie mooie dag met mij als jullie trouwambtenaar? Dat kan! Er zijn echter wel een aantal zeer belangrijke ‘spelregels’ om van te voren goed door te nemen:

 • Als zelfstandig trouwambtenaar dient de gemeente waar jullie willen trouwen mij aan te stellen als BABS voor één dag. De gemeente brengt hier extra kosten voor in rekening, bovenop de reguliere gemeentelijke leges. Deze aanvraag als BABS voor één dag kan gemiddeld 12 weken duren en er zijn gemeentes bij die BABS voor één dag vervelend genoeg niet goedkeuren.

 • Daarom kiezen veel bruidsparen voor een Ceremonieel Huwelijk.
  Bekijk hieronder wat de voordelen en verschillen zijn!

Ceremonieel Huwelijk

Wat houdt dat in?

Hebben jullie liever de vrijheid om de trouwceremonie compleet naar wens vorm te geven? Het grootste verschil bij een Ceremonieel Huwelijk is dat jullie wettelijk op een andere dag (gratis) bij jullie eigen gemeente trouwen en vervolgens de liefde vieren op een dag, locatie en tijdstip dat jullie zelf willen! Geen geregel en extra kosten voor aanvragen (BABS voor één dag), trouwen kan op elke gewenste locatie en datum!

En het allerleukste: Jullie besparen veel extra kosten en niemand hoeft te weten dat jullie Ceremonieel Huwelijk geen Wettelijk Huwelijk is!   
Dat blijft ons geheim als jullie dat willen. Zo kunnen jullie nog steeds het JA-woord aan elkaar geven, de ringen uitwisselen en tekenen jullie getuigen de huwelijksakte. Precies zoals jullie wensen!

Trouwen in het

Buitenland

Willen jullie trouwen in het buitenland? Wauw, wat gaaf! Als trouwambtenaar kan ik jullie huwelijk ook in het buitenland begeleiden van ceremonie tot en met het
JA-woord. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten?
Neem dan zeker contact op! 

Contact